Isokyrö, Harvakyläntie 45, 5h+k+kph+s+kellari+ulkorak. varasto/kylmä autotalli/ulkosauna/pesuh/takkah./vilvoittelutila

TERVAJOKI, 5H+K+KPH+S+KELLARI+ULKORAK. VARASTO/KYLMÄ AUTOTALLI/ULKOSAUNA/PESUH/TAKKAH./VILVOITTELUTILA, 130 m²

Harvakyläntie 45, omakotitalo


Erinomaisella sijainnilla ryhdikäs ja idyllinen omakotitalo hyvien kulkuyhteyksien äärellä! Tämä vuonna 1938 valmistuneeksi merkitty omakotitalo tarjoaa asujilleen poikkeuksellisen hyvän asumisviihtyvyyden niin asuintilojen kuin kauniin ja useasti palkitun pihapiirinkin osalta. Asuinkerroksia on tässä puurunkoisessa ja puuverhoillussa kodissa kaksi ja lisäksi keittiön alapuolelle on rakennettu koneellisesti jäähdytetty kellariosa, johon on vaivatonta säilöä oman tontin monipuolisten kasvien ja vihannesmaan satoa! Kellari on hajuton. Talon huoneet ovat korkeita ja tilavia. Huoneissa on alhaalla ja ylhäällä korkeat pönttöuunit (5kpl), sekä keittiössä puuhella. Kaikki muurit ja tulisijat ovat hyväkuntoisia. Olohuoneen uunissa on tällä hetkellä sähkövastukset ja se on haluttaessa helposti palautettavissa tulisijaksi. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, tupakeittiö, sekä pesu- ja wc-tilat. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa pukeutumishuone. Näiden lisäksi siellä on isohko aulatila ja parveke. Komerotilaa on runsaasti sekä alhaalla että ylhäällä. Talo on peruskunnoltaan hyvä. Sitä on huollettu säännöllisesti ja remontoitu tarpeen mukaan uusimalla mm. kauttaaltaan ikkunat, ulkoverhous sekä pesu- ja wc-tilat. Kiinteistö on liitetty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkkoon. Talosta löytyy myös toimiva kuituverkkoliittymä (valokuitu), joka mahdollistaa etätyöt häiriöttömän ja nopean nettiyhteyden avulla! Talo sijaitsee omalla 2500m² -kokoisella tontilla. Pihapiiriin on vuosien saatossa panostettu runsaasti ja puutarha on kerännyt myös arvostettuja Vuoden piha -palkintoja. Monipuoliset kasvit, puustot, pensaat sekä viljelysmaa-alue, kasvihuone, kirkasvetinen kaivo ja muut varusteet mahdollistavat haluttaessa helposti hyvinkin omavaraisen elämäntyylin harjoittamisen omalla tontilla. Ulkorakennus pitää sisällään monia eri asioita. Koko toinen pääty on pyhitetty mukavuuksille. Sinne on rakennettu 90-luvulla erinomainen sauna, pesuhuone, takkahuone sekä ulkovilvoittelutila. Tiloissa on lattialämmitys ja tilat ovat edelleen hyvässä kunnossa. Koko ulkorakennuksen ulkoverhous on uusittu samassa yhteydessä kauttaaltaan. Ulkorakennuksessa on niin ikään kylmä autotalli, josta löytyy voimavirtapistoke. Polttopuulle on oma iso tilansa. Muita tiloja ovat lukittu varastotila, ulkowc (toiminut varastona) sekä pitkä takatila. Ulkorakennuksella on majaillut aikanaan myös koira juoksuhihnassa ja sieltä löytyy edelleen sisältä kauppaan kuuluva koirankoppi (kulku omasta seinäaukosta, joka nyt suljettuna). Sijainti tällä idyllisellä kodilla on loistava: Vaasa-Seinäjoki- junaradan Tervajoen asema on alle 1 km päässä. Lähikaupunkeihin Vaasaan ja Seinäjoelle on noin 30 min ajomatka. Vaasan lentokenttä noin 25 min. Lähikoulu sijaitsee n. 2 km päässä päiväkoteineen. Tämä kokonaisuus on koettava paikan päällä, joten ota yhteyttä ja sovi esittely: Henry Mäkelä p. 050 3422150 / henry.makela@hrmakela.fi


Katso kaikki kuvat


5H+K+KPH+S+KELLARI+ULKORAK. VARASTO/KYLMÄ AUTOTALLI/ULKOSAUNA/PESUH/TAKKAH./VILVOITTELUTILA, 130 m²

TERVAJOKI, Harvakyläntie 45, 66440 Isokyrö

Velaton hinta: 74 000,00 €

Rakennus

Rakennusvuosi: 1938
Lisätietoja rakennusvuodesta: Rakennusvuosi perustuu kiinteistövero- ja rakennusrekisteritietoon. Ei saatavilla rakennuspiirustuksia.
Käyttöönottovuosi: 1938
Rakennusmateriaali: puu Puuverhoiltu, puurunko, purueriste. Alakerran alapohjassa betonirakenne. Rakennuksen ympärillä ei ole salaojitusta. Sadevedet on johdettu putkistoissa ojiin.
Katto: Tyyppi: Harja Kate: Peltikatto Katon kunto: Uusittu n. 1990-luvulla, peltikaton alla huopakatto
Asuintilojen pinta-ala: 130 m²
Lisätietoja pinta-alasta: Pinta-alatieto perustuu kiinteistöverotietoon, DVV:n rakennusrekisterissä kerrosala 64 m2. Ulkorakennuksen pinta-ala n. 85 m2. Rakennuksesta ei ole saatavilla rakennuspiirustuksia ja asuinpinta-alaa ei ole erikseen virallisesti tarkistusmitattu, mutta asuinrakennuksen ulkomitat ovat suuntaa-antavasti n. 8 m x 10 m + n. 3 m x 6 m = 98 m2)
Muut tilat: 20 m²
Energiatodistus: Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Lämmitysjärjestelmä: Asuinrakennuksessa 5 tulisijaa ja puuhella. Yhdessä pystymuurissa sähkövastus., puu, sähkö
Huoneluku: 5H+K+KPH+S+KELLARI+ULKORAK. VARASTO/KYLMÄ AUTOTALLI/ULKOSAUNA/PESUH/TAKKAH./VILVOITTELUTILA
Keittiö: Oma paineeton lämminvesivaraaja keittiössä. Keittiön alla tilava koneellisesti jäähdytetty, valettu kellaritila. Varustus: jääkaappi, kiinteät valaisimet. Työtasot: laminaatti. Lattia: muovi. Seinät: tapetti
Pesutilat: Tila remontoitu 1990-luvulla Varustus: pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku, kiinteät valaisimet Seinät: kaakeli Lattia: laatta
Erillinen WC WC remontoitu n. 2005. Varustus: lattialämmitys, peilikaappi Seinät: kaakeli Lattia: laatta Lukumäärä: 1
Sauna: Oma sauna. Ulkosauna uudelleen rakennettu 1990-luvulla. Saunassa puu- ja sähkökiuas
Makuuhuoneet: Seinät: tapetti Lattia: muovi Lukumäärä: 4
Olohuone: Seinät: tapetti Lattia: muovi
Muut tilat: Yläkerrassa tilava aulahuone sekä parveke.
Takka: takka. 5 varaavaa tulisijaa ja puuliesi.
Pintamateriaalit: Kattomateriaalit: Puu Seinämateriaalit: Asuintiloissa tapetoidut seinät. Seinärakenteissa ei ole käytetty muovia. Lattiamateriaalit: Alakerran huoneissa muovimatot, yläkerran tiloissa puulattiat. Wc- ja pesuhuoneessa laattalattiat.
Säilytystilat: Jäähdytetty kellari, kaapistot, yläkerrassa varastotilat sekä ulkorakennuksen runsaat säilytystilat.
Tehdyt korjaukset: - 1960-luvulla valettu keittiön alle kellaritila, jossa koneellinen jäähdytys. - 1980-luvulla rakennettu. asuintiloihin pesuhuone ja wc. - 1990-luvulla uusittu ulkokatto, remontoitu yläkerran asuintiloja ja remontoitu asuinrakennuksen pesutilat (rakennettu 1980-luvulla). - 1997 rakennettu käytännössä täysin uudelleen ulkorakennuksessa olevat sauna- ja pesutilat sekä takkahuone ja ulkovilvoittelutila. - 2000 uusittu asuinrakennuksen ikkunat. - 2000-luvulla uusittu ulkoverhousta. Liitytty kunnalliseen viemäriverkkoon ja hankittu kytketty kuituliittymä (kaapelitv-ja nettiyhteys)
Muuta kauppaan kuuluvaa: Kiinteistöllä olevat istutukset, kasvit yms., kasvihuone, komposti ja kasvialusta.
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto (osasta voidaan sopia ostajan kanssa erikseen).
Kunto: hyvä; Yleiskunnoltaan hyvä huomioiden rakennuksen ikä.

Kiinteistötiedot

Kiinteistötunnus: 152-405-3-120
Taloyhtiön nimi: Välivainio
Tyyppi: omakotitalo
Vesijohto kunnan
Viemäri: kunnan
Käyttö- ja luovutusvaroitukset: Maantien suoja-alue ja tieoikeus kirjattuna

Muita tietoja

Kaavoitus: Yleiskaava
Piha: Todella monipuolinen ja hyvin hoidettu ja palkittu piha monipuolisine kasveineen, istutuksineen ja pensaineen. Runsaasta valikoimasta löytyy mm. mansikkamaa, omenapuita, marjapensaita, päärynäpuu, tyrnipensaita, jättiläis-saskatoo, vadelmia, kirsikkapuu, mesimarjoja jne. Takapihalla lisäksi, kasvihuone, iso teräskomposti, istutusaltaita ja omaa "ryytimaata"!
Palvelut: Tervajoen juna-asema 900 m, lähikauppa 2,5 km,. Koulu: Ala-aste (Kylkkälän koulu) 1,9 km, yläaste ja lukio n. 10 km Isonkyrön keskustassa.. Päiväkoti: n. 1,9 km
Liikenneyhteydet: Tervajoen juna-asema n. 900 m (Vaasa - Seinäjoki). Vaasaan n. 35 km ja Seinäjoelle n. 45 km (loistavat tieyhteydet). Vaasan lentokenttä 28 km.
Vapautuu: sopimuksen mukaan
Lisätietoja: oma sauna, kaapeli-tv, sähköliittymä siirtyy, Vesi-, viemäri-, sähkö- ja kuituliittymät

Asumiskustannukset

Kiinteistövero: 136,00 €/vuosi
Muut maksut / lisätietoa maksuista: Nykyisellä omistajalla kokonaissähkönkulutus n. 12 500 kWh/vuosi sisältäen käyttö- ja lämmityssähkön. Lisäksi käytetty polttopuuta lämmitykseen. Kaapelitv-maksu n. 10 e/kk, nettiyhteysmaksu oman tilausnopeuden mukaan. Ostajalle mahdollinen varainsiirtovero 4 %, lainhuutomaksu, kaupanvahvistusmaksu.

Hinta

Myyntihinta: 74 000,00 €

Valokuvat

Lisätiedot

Mäkelä Henry
Kiinteistönvälittäjä LKV
050 3422150
henry.makela@hrmakela.fi

Yhteydenottolomake

  • Hidden
  • Hidden
  • Tietosuojaseloste

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.