Yhteystiedot

Henry Mäkelä

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Julkinen kaupanvahvistaja

Olen koulutukseltani Tradenomi (Amk) ja omaan yli 10 vuoden kokemuksen yrittäjänä kiinteistönvälitysalalla. Alaan liittyen olen suorittanut Keskuskauppakamarin LKV-tutkinnon ja läpikäynyt kiinteistöedustajan KED-koulutuksen. Lisäksi minulla on Maanmittauslaitoksen myöntämä kaupanvahvistajan pätevyys, joten voin toimia kiinteistön luovutuksiin liittyen kaupanvahvistajana.


Luonteeltani olen järjestelmällinen, avoin, sopivasti myyntihenkinen ja pohjalaiseen luonteenpiirteen mukaisesti rehellinen. En pelkää uusia haasteita ja minulla on halu kehittää osaamistani asiakkaitteni eduksi. Erityisosaamiseni on omakotitalojen ja erilaisten muiden kiinteistöjen myyntiin ja arviointiin liittyvissä tehtävissä.

Vapaa-aikani kuluu musiikkiharrastuksen sekä perheeni parissa. Pidän myös moottoriurheilusta, josta nautiskelen enimmäkseen penkkiurheilun merkeissä.

Kiinteistönvälitys Mäkelä LKV

Vuodesta 2009 alkaen Kiinteistönvälitys Mäkelä LKV on tarjonnut laadukasta ja tehokasta kiinteistönvälitystä jo toisessa sukupolvessa välitystoimintamme juurien ulottuessa 1980-luvulle. 

Olemme yksityisomisteinen laihialainen toimija, jossa palvelun punainen lanka on kattavan ja rehellisen sekä asiakaslähtöisen palvelun tarjoaminen asuntokaupan kaikille osapuolille.
Noudatamme toiminnassamme Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton määrittelemää Hyvää välitystapaa hyödyntäen monipuolisesti tarjolla olevia sähköisiä kaupankäyntikanavia sekä laaja-alaista osaamistamme asuntokaupan eri osa-alueilla.

Meillä onnistuvat niin asunto-osakkeiden ja kiinteistöjen myynti-, vuokraus- ja arviointipalvelut. Lisäksi kauttamme on mahdollista saada taloushallinnon palvelut osakeyhtiöille, käsittäen liikeyrityksenä toimivat yritykset, kuin myös isännöinnin. Lisäksi erilaiset konsultointi- ja koulutuspalvelut ovat osa palvelutarjontaa. Avullamme saat parhaan mahdollisen kokonaispaketin, olipa kyseessä talon, asunto-osakkeen, vapaa-ajan asunnon tai vaikkapa metsä/-peltokiinteistön myynti, vuokraus tai arviointi.

Päämarkkina-alueeksemme on vuosien varrella vakiintunut vanha Kyrönmaan-alue (Laihia, Vähäkyrö ja Isokyrö). Lisäksi tarjoamme palveluitamme myös Vaasan ja Seinäjoen alueilla, sekä myös muuallakin sopimuksen mukaan. Pyrkimyksenämme on tarjota ainutlaatuinen kokemus, joka syntyy hyvin onnistuneista kaupoista, olitpa sitten ostajana tai myyjänä asiakkaanamme.

Toimistomme sijaitsee Laihian keskustassa osoitteessa Länsitie 83, Laihia. Tervetuloa ottamaan ensimmäinen askel kohti onnistuneita asuntokauppoja. Autamme sinua mielellämme koko myyntitapahtuman ajan!

Toimistomme

Länsitie 83
66400 LAIHIA

(Avoinna arkisin klo 10 – 16.30)

Laskutus/Postiosoite

c/o H&R Mäkelä Oy LKV 
PL12
66401 LAIHIA

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.